King's College London, King's Sport Strand Gym

Refurbishment and fit-out of the North West Wing of Bush House, Ground + Lower Ground Floors for a Gym and Fitness Studios for King's Sport.

 

 

Sense of Space were appointed by King's College London and subsequently novated to the successful Main Contractor, operating under a Design and Build Contract, to work on two floors of Bush House, the former headquarters of the BBC World Service. The new gym and fitness studios are located below occupied office floors leading to a number of challenges with respect to acoustics and the retained structure of what was once described as "the most expensive building in the world!"

 

In addition to a large open plan gym, the project created three fitness/yoga studios and a high intensity spin studio, complete with interactive digital instruction, led lighting and sound system. See King's Sport's virtual tour at The Strand Gym

 

Print Print | Sitemap
© Sense of Space